top of page

Brand Coaching

Brand coaching is een proces waarbij we je ondersteunen bij het definiëren en uitbouwen van jouw brandidentiteit. We helpen je om een heldere brandstrategie te formuleren, jouw unieke positionering te bepalen en een consistente brandbeleving te creëren. Dit allemaal door middel van coach sessies. Dat kan al in 1 sessie of meer afhankelijk van de (specifieke)brand vraag. 


Samen werken we aan de doelen, waarden en doelgroep(en). Op basis daarvan bieden we gerichte begeleiding en advies om jouw brand te versterken en te laten groeien en bloeien.


Of je nu een startende ondernemer bent die een sterke brandfundering nodig heeft, of een gevestigd bedrijf(organisatie of overheid) dat zijn brand wil (her)positioneren, wij bieden de expertise en strategische inzichten om je te begeleiden op jouw brandtraject. Dit kan individueel of in een klein team verband van maximaal 12 personen.

3886EB2D-751B-4CB0-B39D-6098607174B7 kopiëren.jpg

Training Podcast Branding

New!!!

Ontdek de Power van podcasting met onze Podcast Training(en) Wil je jezelf en je organisatie laten horen in de groeiende wereld van podcasts? Wij bieden uitgebreide Podcast Training(en) die je alle vaardigheden leert en kennis geeft die je nodig hebt om een succesvolle podcast te starten. Onze ervaren trainers begeleiden je stap voor stap door het proces van het opzetten en produceren van je eigen podcast. We leren je de essentiële technieken en storytelling strategieën. Tijdens de training leer je ook hoe je hoogwaardige inhoud kunt creëren, boeiende interviews kunt afnemen, effectieve storytelling kunt toepassen en je podcast kunt promoten om een groter publiek te bereiken. We delen onze inzichten en best practices. Of je nu een professional bent die zijn expertise wil delen, een ondernemer die zijn brand wil versterken of gewoon gepassioneerd bent over een bepaald onderwerp, onze Podcast Training(en) zijn geschikt voor iedereen die zijn stem wil laten horen. Schrijf je vandaag nog in voor onze Podcast Power training via info@mackintoshbranding.cen ontdek hoe je een impact kunt maken in de spannende wereld van podcasting.

Training Employer Branding

WhatsApp Image 2023-06-12 at 16.34_edited.png

De training begint met een uitleg over wat employer branding inhoudt en waarom het belangrijk is voor organisaties. Het behandelt de concepten en principes van employer branding, zoals het creëren van een aantrekkelijke werkgeversidentiteit, het opbouwen van een positief imago en het aantrekken van talent. Een effectieve employer branding-training omvat een fase van analyse en onderzoek. Dit omvat het begrijpen van de huidige perceptie van het brand als organisatie, het identificeren van sterke punten en verbetergebieden. Een belangrijk onderdeel van de training is het ontwikkelen van een employer branding & strategie en het bepalen van de tactieken en platforms om die strategie mee uit te voeren. Dit omvat het identificeren van de doelgroep(en), het definiëren van de normen, waarden en het formuleren van de unieke propositie als organisatie. We bespreken best practices over het creëren van overtuigende content, het optimaliseren van aanwezigheid op sociale media platforms en het implementeren van aantrekkelijke wervingsprocessen. Een training Employer Branding bij Mackintosh Branding bestaat uit interactieve sessies, case-studies en praktische oefeningen om de deelnemers te betrekken en te helpen bij het ontwikkelen van specifieke vaardigheden en kennis op het gebied van employer branding. Het doel van de training is om organisaties uit te rusten met de juiste strategieën en tools om een sterk werkgeversbrand op te bouwen en toptalent aan te trekken en te behouden.

Training Personal Branding

WhatsApp Image 2023-06-07 at 15.31_edited.png

De training begint meestal met een zelfreflectieproces, waarbij individuen hun sterke punten, waarden, passies en doelstellingen identificeren. Dit helpt om een helder beeld te krijgen van hun persoonlijke identiteit #DNA en wat ze willen bereiken in hun carrière. Hierna leren de deelnemers hoe ze zich kunnen onderscheiden van anderen en hun unieke waardepropositie kunnen communiceren. Ze leren hun doelgroep te begrijpen, hun expertise te benadrukken en een consistente boodschap te creëren die hun persoonlijke branding positioneert in lijn met hun professionele doelen. Een belangrijk aspect van personal branding is het bouwen van een sterke online aanwezigheid en het opbouwen van waardevolle professionele netwerken. De training zal best practices en strategieën delen voor het optimaliseren van sociale media-profielen, het creëren van boeiende content en het opbouwen van relaties met professionals in de branche en erbuiten die kwalitatief zijn. Effectieve communicatie en presentatievaardigheden zijn essentieel voor personal branding. De training kan workshops en oefeningen omvatten om deelnemers te helpen bij het verbeteren van hun verbale en non-verbale communicatie, storytelling-vaardigheden en presentatietechnieken. Het doel van een training in personal branding is om individuen te helpen hun professionele brand op te bouwen, hun carrièremogelijkheden te vergroten en zich te onderscheiden in hun vakgebied. (Individuele training)

Training Social Media

WhatsApp Image 2023-06-22 at 12.47.26.jpeg

Versterk de aanwezigheid op sociale media met ons intensieve trainingsprogramma! Social media is een essentieel tool voor zowel bedrijven, organisaties en overheid. Onze trainingsessies zijn ontworpen om meer vaardigheden en strategieën bij te brengen die nodig zijn om te gedijen in de competitieve wereld van social branding. Leer boeiende content creëren die impact heeft betekenisvolle interacties stimuleert. Ontdek effectieve technieken om je volgersbestand organisch te laten groeien en maak gebruik van de algoritmes van sociale media om je bereik te maximaliseren. Van het creëren van overtuigende visuals tot het schrijven van pakkende tekst content, onze experts begeleiden bij het proces van het creatief maken van content die past bij de doelgroep. Ontwikkel je strategische social media-inzet met onze gerichte training! In de snel veranderende wereld van sociale media is een doordachte strategie essentieel om je goals te bereiken. Onze training biedt kennis, hacks en vaardigheden die nodig zijn om je social media-activiteiten op een strategische en effectieve manier te plannen, uit te voeren en te continueren. Ontdek hoe je jouw doelgroep identificeert en begrijpt, zodat je gerichte berichten kunt creëren die impact hebben. Leer hoe je een consistent brandbeeld kunt opbouwen en behouden. Leer ook hoe je sociale media kunt gebruiken als een platform voor klantenservice en het opbouwen van brand klantrelaties.

Training Content Creation

.

ACHTERGRONDEN WEBSITE MACKINTOSH BRANDING10.jpg

Contentcreatie is een essentieel onderdeel van succesvolle brand en marketingstrategieën. Het omvat het creëren, publiceren en delen van waardevolle en relevante inhoud om een doelgroep aan te trekken, te betrekken en te behouden. Alsook impact te leveren. Een effectieve contentcreatie-training richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden en strategieën om boeiende en overtuigende content te maken. Het begint met het begrijpen van de doelgroep en het identificeren van hun behoeften, uitdagingen en interesses. Vervolgens leer je hoe je deze inzichten kunt vertalen naar boeiende verhalen, blogposts, video's, infographics, sociale media-updates en andere creatieve content.

(Groeps)Training Buitenland

DSCF4032.jpg

Waarom een Social Branding Training in het Buitenland een goed idee is: Culturele diversiteit: Een Social Branding Training in het buitenland stelt je bloot aan verschillende culturen en perspectieven. Dit helpt je om een breder begrip te krijgen van diverse markten en consumentengedrag. Inspiratie en creativiteit: Een nieuwe omgeving kan je creativiteit laten stromen. Door een Social Branding Training in het buitenland te volgen, krijg je de kans om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen van experts en mededeelnemers. Dit zal leiden tot frisse en innovatieve benaderingen van branding. Netwerkmogelijkheden: Het volgen van een training in het buitenland brengt je in contact met professionals uit verschillende (regio's) en branches. Dit opent de deur naar waardevolle netwerkverbindingen, wat kan leiden tot samenwerkingen, nieuwe klanten, relaties en zakelijke kansen. Intensieve focus: Een Social Branding Training in het buitenland biedt een geconcentreerde leerervaring. Je bent weg van je dagelijkse afleidingen en kunt je volledig richten op het verbeteren van je brandingvaardigheden en kennis. Dit resulteert in een diepgaand begrip van social branding en de mogelijkheid om het geleerde direct toe te passen. Persoonlijke groei: Een training in het buitenland daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen. Dit bevordert je persoonlijke groei en zelfvertrouwen, waardoor je beter in staat bent om je brand effectief te vertegenwoordigen en leiderschap te tonen. Kortom, een Social Branding Training in het buitenland biedt een unieke leerervaring, culturele verrijking, inspiratie en waardevolle netwerkmogelijkheden. Het is een investering die je brandingvaardigheden naar een hoger niveau tilt en je brand helpt te groeien. Wij bieden deze trainingen aan in Ibiza en in Frankrijk. Naast de trainingen bieden wij ook een (optioneel) side programma aan. De groepstraining is per 2 deelnemers vanuit 1 organisatie, groep van 4 - 8 personen vanuit 1 organisatie of maatwerk in goed overleg. De training locatie is op eigen vervoer.

bottom of page