top of page

Online & offline reclame campagnes

 

Naast het ontwikkelen van concept & design van een brand faciliteren wij ook in het conceptmatig bedenken van zowel online- als offline campagnes om een boodschap over te brengen op diverse doelgroepen. Een doordacht & creatief communicatie plan zet aan tot actie die je wilt van je doelgroep. Dit gaat altijd in samenspraak met de opdrachtgever.

 

Herkenbaarheid creëren

MACKINTOSH Branding helpt om je bedrijf of organisatie krachtig in de markt te zetten. Met onze graphic designs en marketingstrategie & -planning maken we van je bedrijfsnaam en huisstijl een identiteit die ergens voor staat. Een sterk merk bouw je op vanuit je eigen persoonlijkheid, en vanuit de karakteristieken, kernwaarden en het imago van je bedrijf of organisatie. Hiermee bepalen we vervolgens samen de manier waarop je wil dat klanten over je gaan denken, gaan praten en met welke gevoelens ze dat zouden moeten doen.
Om dat vervolgens in de markt te zetten met een reclamecampagne die de aandacht trekt en die geïnteresseerden tot klanten en vertegenwoordigers maakt.

bottom of page