top of page

Social Media Branding
 

Waarom TikTok Mackintosh Branding

Ken jij  TikTok al en weet je wat deze voor je business kan betekenen? Dit sociale medium is mega populair onder de jongere doelgroep en heeft inmiddels zo’n miljoen actieve gebruikers in Nederland en erbuiten. Met andere woorden: tijd om je te verdiepen in dit geweldige platform. De video-app TikTok maakt het mogelijk om allerlei video’s te delen. Deze moeten wel in een format van 15 seconden passen, welke je kunt pimpen met liedjes, geluidseffecten, gifs, effecten en soundbites. De gebruiksvriendelijkheid en interessante (creatieve)content hebben ervoor gezorgd dat TikTok in rap tijd enorm heeft gewonnen aan populariteit onder de jongere doelgroep.

Als organisatie/bedrijf/overheid kun je ook écht meedoen op dit platform, want de innovatieve opties bestaan onder meer uit advertenties op de tijdlijn, hashtag challenges en gepersonaliseerde stickers. En. Richt jij je dus (deels) op een jongere doelgroep? Dan mag TikTok niet ontbreken in je social media strategie!

Waarom TikTok branding en de inzet van TikTok influencers?
Op TikTok bereik je jongeren (generatie Z) sneller dan op welk ander social platform dan ook. TikTok is met name geschikt voor campagnes gericht op bereik en het vergroten van je naamsbekendheid onder de doelgroep. Omdat jongeren opgroeien in een digitale wereld vol  (social)influencers, kijken zij niet meer vreemd op van collabs met invloedrijke brands/merken/bedrijven van het medium. Denk dus ook eens aan de mogelijkheid tot collabs met jeugdige TikTok influencers.

Nieuwsgierig hoe en op welke aspecten onze Social Media brand builders jouw TikTok strategie kunnen
optimaliseren? Neem dan contact op we vertellen je graag meer over onze aanpak! 

Door gebruik te maken van een Social media strategie, planning en visueel prikkelende content kun je online een prescence creëren die niet alleen mogelijk is middels een offline communicatie ervaring. Daarnaast kent online geen grenzen en is het werkgebied ineens wel heel groot. Ongeacht of daar je doelgroep wel of niet ziet zal je naamsbekendheid sneller groeien (binnen je doelgroep) en kun je vele nieuwe ideeën testen zonder een onderzoeksbureau in te schakelen. Door professioneel en op authentieke wijze gebruik te maken van Social Media Marketing kan een bedrijf gerichter adverteren, efficiënter inkopen, meer aan klantbinding doen en de behoeften van de klant beter in kaart krijgen. WAUW... dat klinkt fantastisch toch!

Hoe implementeer je online strategie, content & planning?

MACKINTOSH Branding helpt je bedrijf of organisatie krachtig in de markt te zetten. Met onze graphic designs (visueel aantrekkelijke content) en marketingstrategie & -planning maken we van je bedrijf een brand die ergens voor staat. Een sterk merk bouw je op vanuit je eigen persoonlijkheid, en vanuit de karakteristieken, kernwaarden en het imago van je bedrijf of organisatie.

Hiermee bepalen we vervolgens samen de manier waarop de klanten over je gaan denken, gaan praten en met welke gevoelens ze dat zouden moeten doen.
Om dat vervolgens online en offline in de markt te zetten met een strategie, planning & visual identity.

Onze klanten zitten gevestigd in Limburg & Brabant

  • Heerlen

  • Geleen

  • Sittard

  • Maastricht

  • Venlo

  • Roermond

  • Weert

  • Eindhoven

Neem contact op met Mackintosh Branding


Voor meer informatie over een van onze diensten: Online social media marketing via info@mackintoshbranding.com​

bottom of page