top of page

Creatief grafisch ontwerp

BRANDING is hard work, but we love it!

Met een huisstijl en/of logo alleen heb je nog geen merk, geen ‘brand’. Je spreekt pas van een merk, een ‘brand’, als mensen niet alleen je beeldmerk herkennen maar óók de eigenschappen waar je merk voor staat, en de beloften die daaruit voortkomen. Een merk communiceert die beloften zodanig dat je beoogde doelgroep jouw bedrijf of organisatie boven de concurrentie verkiest. Een merk of ‘brand’ maken van je bedrijfsnaam is volgens MACKINTOSH Branding van onschatbare waarde in de strijd om de gunst van de klant of consument. ‘Branding’ begint in onze visie met een herkenbaar, ‘krachtig & prachtig’ logo / huisstijl.

 

 


 

 

Herkenbaarheid creëren door visual identity

MACKINTOSH Branding helpt om je bedrijf of organisatie krachtig in de markt te zetten. Met ons grafisch ontwerp, marketingstrategie & -planning maken we van je bedrijfsnaam en huisstijl een identiteit die ergens voor staat. Een sterk merk bouw je op vanuit je eigen persoonlijkheid, en vanuit de karakteristieken, kernwaarden en het imago van je bedrijf of organisatie. Hiermee bepalen we vervolgens samen de manier waarop je wil dat klanten over je gaan denken, gaan praten en met welke gevoelens ze dat zouden moeten doen.
Om dat vervolgens in de markt te zetten met een reclamecampagne die de aandacht trekt en die geïnteresseerden tot klanten en vertegenwoordigers maakt. Voor zowel de online- als de offline communicatie.

Wij zijn werkzaam in Limburg & Brabant o.a. in:

  • Heerlen

  • Sittard

  • Maastricht

  • Venlo 

  • Roermond

  • Weert

  • Eindhoven

Neem direct vrijblijvend contact met ons!

Voor meer info bel of mail ons vrijblijvend, de koffie staat klaar op ons kantoor in Heerlen & Maastricht:

info@mackintoshbranding.com

0031(0)6 - 47016583

bottom of page