top of page

B-VIDA BRANDING

BUSINESS BRANDING

De vraag

B-vida is een jong bedrijf gestart in 2015 met de ambitie om de beste COACH in de regio te worden/zijn. Dit is gelukt na enkele jaren hard werken. En door zaken te doen met de juiste mensen. Wij hebben het vertrouwen gekregen om B-vida's afdeling Communicatie te mogen zijn in de breedste zin van het woord.

Terug naar de basis

De basis was een passende BRANDING die staat als een huis. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van passende en vertrouwelijke kleuren waar B-vida positief op zou reageren. Alsook door 2 passende fonts te integreren die samen 1 geheel zijn B-vida. Een van onze mooiste en strakste brandings ever.

En van daaruit verder

Vanuit deze gorgeous branding zijn we verder gegaan met alles wat eromheen hoort: visite kaartjes, pennen, briefpapier en nog veel meer.

Het resultaat?

Het resultaat is dat B-vida een super mooie en strakke branding heeft en alles een mooi geheel samen vormt. 

101% SUCCES

MACKINTOSH Branding helpt je graag verder bij het ontwikkelen en implementeren van een doordachte reclame- en marketingstrategie, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de beste manier om de doelstellingen van je bedrijf over te brengen op de beoogde doelgroep. Zowel online als offline.

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page