top of page

MAATJES GEZOCHT

CAMPAIGN BRANDING

Welk marketing- of reclameproject je ook voor ogen hebt, een goede marketingstrategie en plan van aanpak is voor het succes daarvan onontbeerlijk. 

De vraag

Opdrachtgever : Alcander & Impulse
Opdracht : Campagne Maatjes Gezocht 2017

Soort campagne : Vrijwilligers werven en online netwerk vergroten
Doelstelling : Informeren en activeren 
Onderwerp campagne: Werven van Maatjes. Vrijwilligers zijn van levensbelang. Het project Maatjes Gezocht zoekt vrijwilligers die nodig zijn binnen gezinnen en jongeren.

Terug naar de basis

Vrijwilligers zijn van groot belang binnen de maatschappij waar wij in leven. De vrijwilligers die nodig zijn voor het project Maatjes Gezocht zijn vrijwilligers die kunnen ondersteunen binnen gezinnen met kinderen. Het is niet de bedoeling om de vrijwilliger huishoudelijke taken te laten doen. Maar, expertise in te zetten. Denk hierbij aan administratie, praten over problemen etc. 

En van daaruit verder

Tijdens deze campagne maken we ook gebruik van co creatie marketing waarbij we partners zoeken die mee kunnen adverteren binnen de doelgroep.

Daarnaast maken we gebruik van online/ social media marketing en ads die gericht op zoek is naar de vrijwilliger voor Maatjes Gezocht.

Het resultaat?

Een geslaagde campagne waarbij er binnen 1 maand hetzelfde aantal vrijwilligers zich hebben aangemeld dan normaal in 1 jaar.

Daarnaast is er veel meer bekendheid gecreëerd betreffende het onderwerp: vrijwilligers!

101% SUCCES

Doel: Werven nieuwe vrijwilligers voor het project Maatjes gezocht

Neven doel : Online platform vergroten en awareness creëren betreffende vrijwilligerswerk

#MaatjesGezocht #MaatjesGezocht2017

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page