top of page

BLACK & WHITE

T-SHIRT CAMPAIGN

Mackintosh Black & Bright Branding. Ieder jaar laten we een andere manier van campagne voeren zien aan onze klanten en relaties om ze te inspireren en enthousiasmeren. 

Visual storytelling op een andere manier dan gewend. Dit jaar hebben wij dit gedaan met een black & white T-shirt campagne. 

De vraag

Naam project: Black & White

Opdrachtgever: Mackintosh Branding

Opdracht: Awareness campagne

Doelstelling: Naamsbekendheid bij een nieuwe doelgroep creëren.

Terug naar de basis

Terug naar de basis good old fashion oldskool offline marketing is still alive and kicking. Oldskool marketing gecombineerd met social online marketing is de beste mix voor deze awareness campagne: Black & White.

En van daaruit verder

Laat Mackintosh Branding de diversiteit van de gebruikte communicatie zien. Van groot tot detailniveau. Tenslotte alles is communicatie. In dit geval draagbare trendy communicatie!

Het resultaat?

Het resultaat was een succesvolle campagne die insloeg als een positieve bom. De limited edition T-shirts zijn verkocht op alle social marketing platforms door het hele land. Daarnaast hebben we op maat gemaakte opdrachten vanuit deze campagne. Die in de vorm waren van limited edition T-shirts, longsleeves, sweaters en leather bags met passende teksten. En zijn er co-creaties ontstaan om de limited edition te exposeren bij diverse bedrijven in de regio! Win-Win.

101% SUCCES

Naast de verkoop van de limited edition producten zijn er nieuwe relaties ontstaan. Ook heeft deze campagne nieuwe opdrachtgevers opgeleverd die de Fresh & Bright manier van branding aansprak en contact met ons hebben opgenomen.

Dank daarvoor!

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page