top of page

POWERVROUWEN.EU

NETWERKCLUB BRANDING

Welk marketing- of reclameproject je ook voor ogen hebt, een goede marketingstrategie en plan van aanpak is voor het welslagen daarvan onontbeerlijk. 

De vraag

PowerVrouwen is in 2009 opgericht door Leandra Mackintosh - van Kuijk

die niet het platform kon vinden dat bij een jonge, krachtige en ondernemende vrouw past. Dus, besloot ze deze zelf op te bouwen met succes.

PowerVrouwen is een on- & offline platform voor vrouwen met POWER.

Het zijn ondernemende vrouwen met een eigen bedrijf of vrouwen die succesvol in het bedrijfsleven

werkzaam zijn...

Terug naar de basis

PowerVrouwen is in 2009 opgericht door Leandra Mackintosh - van Kuijk, die niet het platform kon vinden dat bij een jonge, krachtige en ondernemende vrouw past. Dus besloot ze deze zelf op te bouwen, naast haar on- & offline communicatie & marketingbureau, en met succes!

En van daaruit verder

Mackintosh Branding heeft hier een bijdrage geleverd door een sterke branding te maken die echt staat voor het vrouwelijke netwerk.

Het resultaat?

In samenwerking met Mackintosh Branding is een brandings programma ontwikkeld waarbij intelligente en gepassioneerde vrouwen bij elkaar carrière-inzichten krijgen, inspiratie opdoen en een kwalitatief netwerk opbouwen met gelijkgestemden die elkaar verder helpen.
 

101% SUCCES

Door middel van deze sterke branding en communicatie waar Mackintosh Branding aan heeft gewerkt, geteld PowerVrouwen tegenwoordig 25 leden. 25 gepassioneerde en intelligente vrouwen die samen een kwalitatief netwerk hebben opgebouwd en elkaar inspireren.

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page