top of page
IMG_2794.jpg

MIDSOMMER ORGANISER

BUSINESS BRANDING

Welk marketing- of reclameproject je ook voor ogen hebt, een goede marketingstrategie en plan van aanpak is voor het succes daarvan onontbeerlijk. 

De vraag

Mackintosh Branding heeft een compleet nieuwe huisstijl voor Midsommer Organiser verzorgd.

Het hele concept en graphic design: everything is fresh & bright.

IMG_2816.jpg

Terug naar de basis

Midsommer Organiser is een professioneel organizer bedrijf. Het is geen overbodige luxe om een professional in te huren zodra de administratie je boven het hoofd groeit of als je huis ineens te klein blijkt voorde hoeveelheid spullen. Midsommer Organiser helpt bij structureren en organiseren. 
 

IMG_2790.jpg

En van daaruit verder

Mackintosh Branding heeft hier een bijdrage geleverd door een sterke huisstijl neer te zetten die helemaal aan sluit bij het bedrijf.

Het resultaat?

Het resultaat is een prachtige sterke huisstijl. Mackintosh Branding heeft ook de functie van Brandingspartner op zich genomen. 
 

BASIS LOGO MIDSOMMER ORGANISER 2020.jpg
IMG_2797.jpg

101% SUCCES

MACKINTOSH Branding helpt je graag verder bij het ontwikkelen en implementeren van een doordachte reclame- en marketingstrategie, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de beste manier om de doelstellingen van je bedrijf over te brengen op de beoogde doelgroep. Zowel de online als offline communicatie.

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page