top of page
IMG_2682.jpg

ZWEMSCHOOL VAN TONGEREN

BUSINESS BRANDING

Welk marketing- of reclameproject je ook voor ogen hebt, een goede marketingstrategie en plan van aanpak is voor het succes daarvan onontbeerlijk. 

De vraag

Mackintosh Branding heeft zowel on- als offline campagnes ontworpen voor Zwemschool van Tongeren. 

Van het concept tot aan de graphic design: everything is fresh & bright.

IMG_2660.jpg

Terug naar de basis

Zwemschool van Tongeren is een zwemschool waar het belang van het kind voorop staat. De zwemschool is van oorsprong een familiebedrijf en opgericht in 1990 door Rob en Anita van Tongeren. Nu, 32 jaar later, is de zwemschool door inzet en liefde voor het vak uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met twee locaties, waar een enthousiast team van 25 werknemers dagelijks met plezier klaar staat voor de kinderen. 

IMG_2676.jpg

En van daaruit verder

Mackintosh Branding heeft hier een bijdrage geleverd door sterke on- en offline campagnes op te zetten en uit te voeren, waaronder de T campagne en de T-shirt campagne. 

Het resultaat?

Het resultaat zijn sterke campagnes zowel on- als offline die succesvol zijn en opvallen.
 

GRAPHICS ZWEMSCHOOL VAN TONGEREN.jpg
IMG_2548.jpg

101% SUCCES

MACKINTOSH Branding helpt je graag verder bij het ontwikkelen en implementeren van een doordachte reclame- en marketingstrategie, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de beste manier om de doelstellingen van je bedrijf over te brengen op de beoogde doelgroep. Zowel online als offline.

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page