top of page

ARCUS ZORGACADEMIE

SOCIAL BUSINESS TRAINING

Welk marketing- of reclameproject je ook voor ogen hebt, een goede marketingstrategie en plan van aanpak is voor het welslagen daarvan onontbeerlijk. 

De vraag

De Zorgacademie is een gloednieuw onderwijsgebouw voorzien van de allerlaatste snufjes en voorzieningen. Minstens zo belangrijk is de ligging: midden tussen het Zuyderland Medisch Centrum en zorginstellingen als Mondriaan en Sevagram.

Terug naar de basis

Mackintosh Branding heeft hier een social business branding training gegeven. Op deze manier kan de klant zelf goede online content maken.

Het resultaat?

Het resultaat is dat de klant zelf de online social media platforms kan inrichten. En na een half jaar is er een follow up training om te zie hoe het gaat en om op deze manier alles actueel te houden. 
 

101% SUCCES

MACKINTOSH Branding helpt je graag verder bij het ontwikkelen en implementeren van een doordachte reclame- en marketingstrategie, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de beste manier om de doelstellingen van je bedrijf over te brengen op de beoogde doelgroep. Zowel online als offline.

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page