top of page
on en offline communicatie, social media marketing

BUSINESS -ABC- FOR KIDS

CAMPAIGN BRANDING

Welk marketing- of reclameproject je ook voor ogen hebt, een goede marketingstrategie en plan van aanpak is voor het succes daarvan onontbeerlijk. 

De vraag

Naam project: Business ABC voor kids

Opdrachtgever: Alcander - Jongeren The Max 

Opdracht: Concept & Design branding voor bedrijfsleven toegespitst op de kinderen

Doel: Bedrijfsleven en kinderen in contact met elkaar brengen en van elkaar laten leren

Doelstelling: The next generation enthousiasmeren over betreffende beroepen om later een betere keuze te maken bij hun opleidingskeuze

powervrouwen, social media, marketing

Terug naar de basis

De basis van het project is, bedrijfsleven en kids elkaar laten inspireren en van elkaar te leren op een speels - ABC - manier. Door kinderen op een jonge leeftijd kennis te laten maken met diverse beroepen, kunnen zij wellicht een betere keuze maken voor een passende opleiding. Voor het bedrijfsleven is het een energieke bijeenkomst waarbij ze een maatschappelijke bijdrage leveren aan the next generation in de regio. Maakt the next generation een goede keuze en blijft deze binnen de regio, dan is dat winst voor de regio.

En van daaruit verder

Vanuit de gedachte een bijdrage te leveren aan kids leveren de bedrijven tegelijkertijd ook een bijdrage aan de regio door kids te enthousiasmeren over beroepen in de regio. The next generation te laten werken en wonen in hun regio en zo een bedrijf bijdrage te leveren in de regio. 

Het resultaat?

Het resultaat is een win-win situatie. Waarbij er vanuit verschillende hoeken een maatschappelijke maar ook economische bijdrage geleverd word door jong & oud. Samenwerken is altijd succes verzekerd door de verschillende groepen met elkaar te combineren en zo van elkaar te leren.

Leren & Enthousiasmeren staan centraal binnen dit project.

business abc voor kids

100% SUCCES

MACKINTOSH Branding helpt je graag verder bij het ontwikkelen en implementeren van een doordachte reclame- en marketingstrategie, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de beste manier om de doelstellingen van je bedrijf over te brengen op de beoogde doelgroep. Zowel met online als offline communicatie.

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page