top of page

BAKKERIJ AROMA

BUSINESS BRANDING

Welk marketing- of reclameproject je ook voor ogen hebt, een goede marketingstrategie en plan van aanpak is voor het welslagen daarvan onontbeerlijk. 

De vraag

MACKINTOSH Branding is het on- & offline communicatie, reclame & marketing bureau van Bakkerij Aroma te Landgraaf. Waarbij Mackintosh Branding zorg draagt voor alle on- & offline communicatie, reclame en marketing uitingen die er worden gedaan in samenwerking met de opdrachtgever om zo tot een perfecte corporate branding te komen.

En het 90-jarig bestaan te vieren

van Bakkerij Aroma #aroma90

Terug naar de basis

MACKINTOSH Branding helpt je graag verder bij het ontwikkelen en implementeren van een doordachte reclame- en marketingstrategie, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de beste manier om de doelstellingen van je bedrijf over te brengen op de beoogde doelgroep. Zowel online als offline. Bakkerij Aroma is een familie bedrijf

met een rijk verleden. En is in de regio een innoverend

en trendsettend bedrijf op hun vakgebied en qua communicatie. 

90 jaar Bakkerij Aroma Landgraaf - Alleen maar mooie en smakelijke storytelling

Het resultaat?

Het resultaat van de samenwerking tussen Bakkerij Aroma Landgraaf & Mackintosh Branding heeft gezorgd voor een nieuwe impuls en nieuwe doelgroep die vooral online op de hoogte willen zijn van nieuwe trends & ontwikkelingen.
 

101% SUCCES

Succesvol in het samenwerken en het hoge professionele niveau waar beide bedrijven op werken. Waarbij wederzijds vertrouwen & respect centraal staan en ervanuit kan worden gegaan dat ieder zijn eigen vakgebied uitoefent met veel passie en enthousiasme.

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page