top of page

ROMAN MAASTRICHT

CAMPAIGN BRANDING

Welk marketing- of reclameproject je ook voor ogen hebt, een goede marketingstrategie en plan van aanpak is voor het welslagen daarvan onontbeerlijk. 

De vraag

Voor de Roman Maastricht app moest er een campagne komen om de app meer naamsbekendheid te geven. Mackintosh Branding is hier voor ingezet.

Terug naar de basis

De Roman Maastricht app laat zien hoe de Romeinse opgravingen onder Hotel Derlon er uitzagen in de Romeinse tijd. In de app kun je 360 graden om je heen kijken en alles beleven zoals de echte Romeinen. 

En van daaruit verder

Mackintosh Branding heeft door middel van on- en offline communicatie en marketing de app op de kaart gezet. Om de app tot leven te laten komen is een "echte" Romein langs gegaan op een basisschool om de kinderen daar wat bij te leren over het Romeinse rijk.

Het resultaat?

Het resultaat is dat de basisschool leerlingen meer hebben geleerd over de Romeinen, een leuke dag hebben gehad en de app gebruiken. 

101% SUCCES

De Roman app is op vele manieren gepromoot. Door middel van on- en offline marketing en de campagne met de basisschool heeft de app veel naamsbekendheid gekregen.

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page