top of page

HANDJES GEZOCHT

CAMPAIGN BRANDING

MACKINTOSH Branding helpt je graag verder bij het ontwikkelen en implementeren van een doordachte reclame- en marketingstrategie, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de beste manier om de doelstellingen van je bedrijf over te brengen op de beoogde doelgroep. Zowel online als offline. Welk marketing- of reclameproject je ook voor ogen hebt, een goede marketingstrategie en plan van aanpak is van essentieel belang om een campagne te laten slagen die langdurig effect heeft.

The Project

Opdrachtgever : Gemeente Nuth
Opdracht : Campagne Handjes Gezocht Nuth

Soort campagne : Awareness campagne - werven respijt vrijwilligers
Doelstelling : Informeren van burgers & ondernemers

& werven van respijt vrijwilligers

 

Terug naar de basis

De campagne Handjes Gezocht Nuth is een "awareness" campagne in combinatie van diverse onderdelen. De campagne onderdelen zijn online & offline uitgevoerd. Waarbij gedeeltelijk eventmarketing is ingezet om burgers en ondernemers de kans te bieden om te laten zien wat respijt vrijwilligers werk is.

En van daaruit verder

Naast eventmarketing is er ingezet op online marketing met als focus Facebook planning &

Ads zodat de succesvolle resultaten gemeten konden worden.

Het resultaat?

Het resultaat is 

101% SUCCES

MACKINTOSH Branding helpt je graag verder bij het ontwikkelen en implementeren van een doordachte reclame- en marketingstrategie, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de beste manier om de doelstellingen van je bedrijf over te brengen op de beoogde doelgroep. Zowel bij online- als offline communicatie. Waarbij concepten en creatief design leading zijn, Beeld zet aan tot lezen. We are designaholics!

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page