top of page

LANDGOED MOERSLAG 

BUSINESS BRANDING

Welk marketing- of reclameproject je ook voor ogen hebt, een goede marketingstrategie en plan van aanpak is voor het welslagen daarvan onontbeerlijk. 

De vraag

Mackintosh Branding heeft een compleet nieuwe huisstijl voor Landgoed Moerslag verzorgd. Het hele concept en de graphic design: everything is fresh & bright!

Terug naar de basis

Het Landgoed beschikt over 5 exclusieve Natuurlofts, 4 luxe vakantiehuizen, een ultra luxe BoerenLoft met een gorgeous view en er is een luxe kleinschalige camping.

En van daaruit verder

Mackintosh Branding heeft hier een bijdrage geleverd door een sterke huisstijl neer te zetten die helemaal aan sluit bij het bedrijf. 

Het resultaat?

Het resultaat is een prachtige sterke huisstijl. Ook heeft Mackintosh Branding een social business branding training gegeven, zodat de klant zelf goede en frisse online content kan maken. 
 

101% SUCCES

MACKINTOSH Branding helpt je graag verder bij het ontwikkelen en implementeren van een doordachte reclame- en marketingstrategie, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de beste manier om de doelstellingen van je bedrijf over te brengen op de beoogde doelgroep. Zowel online als offline.

Hungry for more?

ANDERE PROJECTEN

ONZE KRACHT

bottom of page